هرسال در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی مردم در شهرهای مختلف، آئین و سنتهای خاص خود را دارند که از جمله آنها میتوان به آئین 300 ساله طبخ غذای نذری در روستای اراضی و باغملک از توابع شهرستان مبارکه اشاره کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از مبارکه، هرسال در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی مردم در شهرهای مختلف، آئین و سنتهای خاص خود را دارند که از جمله آنها میتوان به آئین ۳٠٠ ساله طبخ غذای نذری در روستای اراضی و باغملک از توابع شهرستان مبارکه اشاره کرد.
اهالی روستای باغملک همزمان با روز تاسوعای حسینی به سمت حسینیه روستای اراضی حرکت میکنند و اهالی روستای اراضی از این مردم با طبخ غذای نذری و گذاشتن غذاهای پختهشده در سینیهای بزرگی بر روی سرخود، از عزاداران پذیرایی میکنند.
اهالی روستای اراضی در روز عاشورا نیز به سمت روستای باغملک حرکت میکنند و مردم روستای باغملک مردم با طبخ غذای نذری از آنها پذیرایی میکنند و در این مراسم هر خانواده بر اساس توان خود غذایی را پخته و تزئین کرده و به حسینیه میآورند.
پذیرایی از عزاداران حسینی بعد از اقامه نماز جماعت در ظهر تاسوعا و با باز شدن دربهای حسینیه آغاز میشود و میهمانان از تمام نقاط استان اصفهان به این روستا میآیند و میزبان بهخوبی از عزاداران حسینی پذیرایی میکند.
انتهای پیام/۳۶۴۹/آ
شناسه خبر: 548356